KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Wolff: “Két bajnoksággal kell szembenéznünk idén”

Wolff: “Két bajnoksággal kell szembenéznünk idén”

Toto Wolff a Mercedes csapatfőnöke egy interjúban arról beszélt, hogy egy nagyon összetett és nehéz szezon állnak a Forma-1-es csapatok, mert az idei év meghatározó lesz a teljesen új szabályok miatt átalakuló 2021-es év szempontjából.

Tegnap egy új szponzor bejelentése miatt – INEOS – bemutatásra került a 2020-as új design, majd február 14-én hivatalosan is lehull a lepel Hamilton és Bottas W11 kódjelű versenyautójáról is.

” Az idei világbajnokság a következő év bajnokságát is eldöntheti – mondta Wolff – 2021-re olyan nagyszabású jogszabályi változások kerülnek bevezetésre, ami az erőforrások fejlesztésének egyensúlyát is érinti. Időben kell áttérni a következő évi erőforrás rendszerek fejlesztésére, aki ezt nem teszi meg a megfelelő pillanatban az a csapat már hátrányba kerülhet 2021-re. ”

Fotó: Twitter/ Mercedes AMG

Wolff azonban nem akar hallani semmiféle előnyről, és figyelmeztette a csapatot: „Minden évben a megfelelő célokat tűzzük ki, amelyeket az egész csapat ért. Fontos, hogy a megfelelő céllal keljünk fel reggelente. A veszteség fájdalma sokkal intenzívebb és hosszabb ideig tart, mint a győzelem öröme – mondta az osztrák -, és a vereség puszta gondolata miatt elfelejthetünk minden előző sikeres eredményt. A tavalyi sikerek nem adnak számunkra creditet, a köridőkben mindannyian a nulláról indulunk, és ismét egy új kihívással kell szembenéznünk. – nyilatkozta végül az Ezüst Nyilak főnöke –Még tovább akarjuk tolni a szekeret. Nagyszerű partnereink vannak, akik ugyanazzal az értékrenddel bírnak mint mi és ösztönöznek minket ” .Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1