KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Wolff: “Egy nagyon eltérő versenyt fogunk látni Bahreinben”

Wolff: “Egy nagyon eltérő versenyt fogunk látni Bahreinben”

A Mercedes csapat nem számít sima futamra a sivatagi futamon, és meggyőződésük, hogy nem az ausztrál versenyen tapasztalt különbségek jönnek elő Bahreinben.

Az idei F1-es szezon nyitófutamán hatalmas erődemonstrációt tartott a Mercedes istálló. Valteri Bottas győzött és a leggyorsabb kört is megszerezve 26 ponttal vezeti a világbajnokságot.

” Az első versenyből a maximum 44 pont elnyerése fantasztikus eredmény volt, nem tudtuk volna jobban elindítani a szezont – mondta az osztrák szakember – De a harc éppen most kezdődött még csak: a Ferrari mindent megtesz, hogy visszavágjon , Melbourne pedig bebizonyította, hogy a Red Bull is képes lesz beleszólni a harcba. Láttuk a Ferrari potenciálját Barcelonában, így azt várjuk, hogy erősek lesznek Bahreinben, a Red Bull pedig tovább fejlődhet.

Fotó: Twitter

A Sakhir-sivatagi verseny számos eltérést mutat az ausztrál GP-hez képest, ezek nemcsak a pálya karakterisztikájához kötődik: „ Bahreinben nagyon eltérő versenyt fogunk látni , ahol a hétvégén egyedülálló kihívások, különösen az edzések közötti változások vannak. Wolff – az első és harmadik szabadedzésre napközben kerül sor, amikor a levegő, és a pálya is nagyon forró lesz. A második szabadedzés, az időmérő és a verseny esténként kerülnek megrendezésre, jelentősen alacsonyabb hőmérsékleten. Ezek a hőmérséklet-változások megnehezítik az autó beállítását, és hogy megtaláljuk a megfelelő konfigurációt az autó számára . “

Fotó: Twitter

Melbourne-ben a pályán elért eredmények jelentősen különböztek a téli tesztek után várt értékektől : ” A barcelonai téli gyakorlás után úgy éreztük, hogy mi vagyunk a kihívók és a Ferrari áll az élen – a Mercedes főnöke elmagyarázta – Bármi is volt Melbourne eredménye, mentalitásunk azóta nem változott. A verseny megnyerése nem határozza meg a szezon folytatását. Csomagunkból minden kis teljesítmény növekedést ki kell sajtolnunk, és keményen kell dolgoznunk , hogy a hétvégén javítsuk az autót, hogy versenyképes legyen. Az elmúlt években nagyszerű versenyeket futottunk Bahreinben, ezért várom az izgalmas hétvégét”.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1