KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Wolff: A W11 evolúció, nem forradalom

Wolff: A W11 evolúció, nem forradalom

Bemutatásra került a Mercedes W11 versenyautó, a csapat főnöke Toto Wolff beszélt az új kocsiról és az előttünk álló szezonról.

A W11. „ Ez egy evolúció és nem forradalom. Megpróbáltuk optimalizálni a teljes csomagot, megpróbálva orvosolni a gyengeségeinket. A hűtés tavaly egy kicsit problémás volt. Amit ma látunk, egy előrelépés a helyes irányba . ”

A Mercedes ambíciói. A 2020-as év különösen ösztönző lesz, mivel vannak olyan csapatok, amelyek csak 2020-ra összpontosítanak, és mások, akik már 2021-re is fejlesztenek. A kettő kiegyensúlyozása nagyon fontos, még akkor is, ha nem lesz egyszerű. Célunk egyértelmű: versenyképesek akarunk lenni 2020-ban és 2021-ben is. Ez nagy kihívás, de minél nagyobb a kihívás, annál motiváltabbak vagyunk. Idén a légkör nagyon nyugodt, nagyon koncentrált. Mindannyian tudjuk, hogy van még tennivaló és vannak olyan eredmények, amelyeket elvárásainknak megfelelően elérhetünk, tehát keményen dolgozunk annak érdekében, hogy jobban felkészüljünk. Tudjuk, hogy azért nem fogunk versenyeket nyerni vagy akár bajnokságot, mert a múltban már szereztünk jó párat, tudjuk, hogy keményen kell küzdenünk ezért, mint ahogy minden szezonban ezt megtettük. Ilyen lesz a mentalitásunk a kezdetektől fogva.

Fotó: Mercedes

A 2021 -re elvégzett munka fontossága. „ 2020-ban a jelenlegi szabályozás szerint kell fejleszteni. A 2021-es szabályok azonban nagyon eltérőek lesznek, és sok időbe telik majd az előkészítés. Minden hónapban nehéz lesz lekövetni a riválisok fejlődését. Ezen felül lesznek a költségvetési felső korlát első hatásai, és kevesebb forrás fog rendelkezésre állni 2021-re. “

Szenvedély és elszántság. „ Ez monumentális kihívás. Az elmúlt években sok szabályváltozás történt, de ezúttal ez most két külön projekt végrehajtásának az összehangolása. Ezért 2020 a legnehezebb szezon lesz, de fantasztikus lehetőséget is kínál. A csapat megmutatta, hogy szeretjük a kihívásokat és ugyanolyan szenvedélyesen és elszántsággal fogunk szembesülni vele, mint ami a Mercedes-t az utóbbi években olyan erőssé tette.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1