KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Vettelt akarja a Daimler, Wolff inkább mást szeretne

Vettelt akarja a Daimler, Wolff inkább mást szeretne

Sebastian Vettelt akarja a Daimler anyacég a Mercedes tulajdonosa, aminek Vettel örülhet, viszont Toto Wolff annyira nem.

„Német szempontból Vettel Mercedesbe történő megérkezését minden bizonnyal pozitívan látnánk, ám hűségesnek kell maradnunk az utunkhoz. A hűség nagyon fontos ”- tükrözi Wolff. “Vettel-t emberként és sofőrként is nagyra értékeltem. Személyes szinten nagyon őszinte és közvetlen, osztja a saját értékeimet. Vezetőként négyszeres világbajnok, tehát azt hiszem, nincs más hozzá fogható.”

Ezzel Wolff ki is nyilvánította egyértelmű véleményét azzal kapcsolatban, hogy miként is fog kinézni a Mercedesnél a 2021-es pilótafelállás. Bottas menedzsereként ez Totónál egy meddő vita. Ő nem fogja hagyni saját emberét és mindent el fog követni azért, hogy semmi sem változzon a kormányok mögött. Azonban nem biztos, hogy egy német vállalat ezt ugyanígy gondolja. Sebastian Vettel a német autósport csúcspilótája, akiért rajonganak a németek, és óriási marketingértéke van, még ha gyengébben szerepelt is a tavalyi szezonban a Ferrari volánja mögött.

Mercedes' Wolff and Daimler Squabbling Over Sebastian Vettel ...
Fotó: FP

Bottas jó katonája Wolffnak és Hamiltonnak is, ezért nem akarják. hogy Seb felkavarja a jól működő hierarchikus rendszert a címvédő csapatnál. Ebbe még Wolffnak is beletörhet a bicskája és hamarabb távozhat az Aston Martinhoz mint gondolná. A német szurkolók minden bizonnyal elfordulnának a csapattól, ha hagynák, hogy Vettel visszavonuljon a Forma-1-től Bottas miatt. Bottas egyébként is semmi extra amit nyújt, közel sem tudja ugyanazt a teljesítményt hozni, mint Hamilton ugyanazzal az autóval és marketing szempontból is Vettel mögé sorolható. Minden bizonnyal ha Vettel jól fog szerepelni a semmi veszítenivalóm nincs szezonjában, akkor nagy valószínűséggel ő lesz a Mercedes következő pilótája 2021-től. George Russelnek a Mercedes neveltjének továbbra is várnia kell még egy TOP-csapat volánjára, hiába is akarja esetleg Wolff őt ültetni Bottas helyére, ha mégis csere lenne Brackley-ben.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1