KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Vettel: “Schumacher, számomra egy mítosz”

Vettel: “Schumacher, számomra egy mítosz”

A német négyszeres világbajnok pilóta Sebastian Vettel egy vízválasztó szezon előtt áll a Forma-1-ben, mert az évad végén lejár a szerződése a Scuderia Ferrarival és ha maradni akar Maranellóban, akkor egy jó világbajnoki szereplést kell felmutatnia.

Még csak egyszer ültem az új kocsiban, amikor az üléspróba volt. Úgy kell vezetni az F1-es autót, hogy a kerekeket nem szabad nézni menet közben és minden figyelemmel az útra kell koncentrálni. A szingapúri verseny a legnehezebb az évad során, ott akár 2-3 kg-os súlyveszteség is lehet a futam végére. de ennek nagy része víz. “

Leclerc ejtőernyős ugrásáról:

Az egyetlen dolog, amit Charles rosszul tett, az nem az volt, hogy meghívta Mattia-t, hogy ugorjon vele. –Nevet Vettel- Én már kiugrottam ejtőernyővel, de még mielőtt a Ferrarinak dolgoztam volna.”

Félelem:


„Nincs félelem. Természetesen tisztelni kell mindent. Charles-nak és nekem óriási szenvedélyünk van a versenyzés iránt, és fantasztikus érzések törnek ránk, amikor autóban ülünk. Nem félünk. A versenyzés szeretete, amit csinálsz, nagyobb, mint a kockázatok és a félelem, amelyeket el kell viselni közben.

A Ferrari és Schumacher volt bálvány:


“Természetesen van egy Ferrarim, de egyértelmű, hogy nem tudom sokat használni. Csak akkor vezetem, ha van időm, de van egy Alfám is. A versenyzői bálványom mindig Michael Schumacher volt. Ő volt az, akit én idealizáltam, valóban egy mítosz volt számomra. Ő volt az, aki benne ült a piros autóban, ő ösztönözte a szenvedélyem a Ferrari iránt. Számomra mindig Michael a csúcs .”Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1