KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Vettel és a közösségi média furcsa esete

Vettel és a közösségi média furcsa esete

A közösségi csatornák virtuális világában Sebastian Vettel az egyetlen pilóta a rajtrácson, aki egy teljesen ellentétes hozzáállást választott és magánéletét próbálja a lehető legjobban távol tartani a szurkolóktól, és a média képviselőitől.

Vettel egyszerűen fittyet hány a trendekre és nem rendelkezik Instagram fiókkal sem, a Forma 1-es pilóták közül ő az egyetlen akinek nincs ilyen csatornája, még Kimi Räikkönen is csinált egy oldalt. Pierre Gasly beszélt Vettel közösségi médiához való hozzáállásáról.

Fotó: FP

“A többi versenyző egyre nagyobb nyomást gyakorol Vettelre, ezért beleegyezett abba, hogy kipróbálja a szimulátorokat – magyarázta Pierre Gasly , az Alpha Tauri pilótája egy interjúban amit a RACER-nek adott. – A  tavalyi évzárás óta a nemzedékünk a közösségi médiában tartja a kapcsolatot a szurkolókkal, kivéve Sebastiant, aki az egyetlen kivétel. Továbbra is arra buzdítjuk őt, hogy használja az Instagram-ot , mert manapság nem divat, ha a közösségi médiában nem vagyunk jelen. “Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1