KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Verstappen: “Tisztában vagyunk a kockázatokkal, amikor beülünk az autóba”

Verstappen: “Tisztában vagyunk a kockázatokkal, amikor beülünk az autóba”

Max Verstappen egyenes és szókimondó srác, nem szokott kertelni, nem tett másképp most sem. Megszólalt a Grosjean baleset utáni azon hangok ellen, akik szerint le kellene állítani a futamot egy ilyen súlyos baleset után.Most egy kicsit finomabb hangon megmagyarázta, hogy mire is gondolt pontosan.

“Azt hiszem, az emberek félreértették, mire gondoltam. Azt próbáltam világossá tenni, hogy mi pilóták ismerjük a kockázatokat, amikor beülünk az autóba, és ha valakinek kétségei vannak, fontolja meg a versenytől történő távolmaradást – mondta a Red Bull 22 éves versenyzője – Nincs semmi rossz abban, ha kényelmetlenül érzi magát a futam közben, de mi egy csapat tagjai vagyunk, és számítanak ránk, hogy elvégezzük a munkánkat, vagyis az autó vezetését. Ha Romain számára másképp mentek volna a dolgok, akkor természetes, hogy másként viselkedtünk volna vasárnap.”

“Úgy gondolom, hogy a 60-as és 70-es években ez sokkal veszélyesebb volt, és az akkori versenyzők folytatták a melót, mert tudták, hogy ez a munkájuk, és ezt szerették csinálni, annak ellenére, hogy jól tudták, hogy elvesztik a barátaikat. . A ma elért biztonsági szint hihetetlen, és tiszteletben tartom mindenki döntéseit, de csak azt mondtam, amit belül érzek . Soha senki nem akar ilyen balesetet látni, de az igazán fontos, hogy Romain jól van” – zárta szavait Verstappen.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1