KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Technikai hírek Bahreinből, Mercedes T szárny és széles szellőző nyílások

Technikai hírek Bahreinből, Mercedes T szárny és széles szellőző nyílások

Kisebb változások láthatóak a Mercedes W10-esen, muszáj fejleszteni a németeknek, hiába volt Melbourne-ben Mercedes 1-2 pozíció.

Az év második futamára a csapatok által idehozott újítások már az autók előkészítése során nyilvánvalóvá váltak a box utcában, várva a pénteki első szabadedzést.

A Mercedes 
nagyobb oldalsó szellőzőnyílásai az Albert Parkban használtaktól eltérően helyezkednek el. Ismét felszerelték a tesztekben látott T-szárnyat, amelyeket Ausztráliában nem használtak.

Ferrari
Sebastian Vettel és Charles Leclerc autóinak első szárnya egy átlagos elrendezést mutat, olyan mint a kezdeti konstrukció.

Red Bull 
Két különböző aerodinamikai konfigurációt hoztak Bahreinbe. Kezdetben Pierre Gasly egy alacsonyabb terhelésű hátsó szárnyat fog használni, míg a Max Verstappen Ausztráliához egy nagyon hasonló megoldást, nagyobb terheléssel. Kialakítva egy további oldalsó légbeszívó nyílás.

Renault
A hátsó szárnynak új kialakítása van, a felület már nem sík. És kettős lehetőség az első szárnynál. Kicsi változások is vannak az oldaldobozokon.

Toro Rosso
Új oldalszárnyak az olasz Red Bull csapat autóin. A pilóták számára elérhetővé válik a klasszikus változat, amelyet Ausztráliában láthattunk, és egy másik is, eltérő és szegmentált kivitelben. Az alul lévő fotón jól látszik a különbség a két megoldás között.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1