KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Szujó Zoltán elnézést kért az M4 Sporttól

Szujó Zoltán elnézést kért az M4 Sporttól

Szujó Zoltán viharosan távozott a tavalyi szezon májusi barcelonai F1-es versenyhétvége szombati napján a sportcsatornától.

Szujó szerint azon a hétvégén „túlcsordultak az érzelmek”, ám azóta nagyon sokszor átfutatta az agyán a történteket. A kommentátort az Innovációs és Technológiai Minisztériumot vezető miniszter, Palkovics László, kérte fel, hogy dolgozzon velünk és együtt alakítsák ki a magyarországi autó-motorsport fejlesztési stratégiát.

„Sok szereplője van ennek a területnek, létesítmények vezetői, a versenyzők, a szövetségek. Nem lenne hiteles, ha összefogásra szólítanék fel úgy, hogy az én szakmai életemben is vannak elvarratlan szálak, kibeszéletlen konfliktusok.”

Képtalálat a következőre: „szujó zoltán”
Fotó: M4Sport

Szujó Zoltán ezek után elnézést kért azoktól, akiket megbántott az elmúlt időszakban a köztévénél és párbeszédet kezdeményezett.

„Hiszek a párbeszéd erejében, de volt időszak, amikor nem voltam alkalmas egy ilyen párbeszédre, úgyhogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogy ha bárkit megbántottam az M4 Sportnál, amelyet Székely Dávid csatornaigazgató vezet, illetve a közmédiánál, akkor elnézést kérek. Van egy ügy, amely számomra is nagyon fontos, nem szeretnék akadálya lenni annak, hogy ez az ügy eljusson a nyilvánossághoz, hiszen az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autósport világának híreit a nézők elé tárja. Azért itt Michelisz Norbertek, Kiss Norbertek szólalnak meg hétvégéről hétvégére, magas szintű szakmai munka folyik. A gondolkodásban odáig jutottam, hogy példával szeretnék elöl járni és teljesen őszintén elnézést kérek azoktól, akiket megbántottam” Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1