KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Szafnauer: “Az Aston Martin-t szeretnénk a csúcsra juttatni”

Szafnauer: “Az Aston Martin-t szeretnénk a csúcsra juttatni”

A Racing Point az utolsó F1-es világbajnokságot fogja futni ezzel a névvel . 2021-től az ex Force India Aston Martinként fog versenyezni . Lawrence Stroll milliárdos üzletember aki 2018 közepén lett a csapat tulajdonosa , aki most megszerezte a brit luxus sportautó-márka többségi részesedését, és a következő szezonban a híres angol brand konkrét csapatként indul a száguldó cirkuszban. Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatvezetője beszélt a jelenlegi helyzetről, amely most a jövőbeli Aston Martin központjában uralkodik.

Aston Martin, igazi kihívás Lawrence Stroll számára
Fotó: FP

A nagy bejelentés:
„Az Aston Martin visszatérése fantasztikus hír mind a brit gyártó, mind az F1 számára. A sportkocsik vonatkozásában a világ egyik legismertebb márkájának jelen kell lennie az autóversenyzés csúcskategóriájában. Minden bizonnyal pozitív lesz a hatás az Aston Martin számára, ha visszatér a porondra, amelyet csak az F1 globális közönsége garantálhat. ”

Mit jelent az Aston Martin gyári csapatává válni az F1-ben?
“A hivatalos F1-csapat létrehozása azt jelenti, hogy célok elérhetővé válnak az Aston Martin számára. A száguldó cirkuszban kifejlesztett hibrid technológia kétségtelenül átvihető minden utcai modellre. Az F1-ben a fejlesztési verseny szintje nagyon magas, és a kutatás és az innováció hajtóereje lehetővé teszi, hogy új technológiákat vezessenek be az autógyártás vonatkozásában “.

Aston Martin, az elektromosítási tervek megváltoznak
Fotó: FP

Hogyan reagált a csapat a Silverstone-i központban?
„Mind a 465 alkalmazott számára ez valódi energiainjekció. Harminc éve a csapat főszereplője az F1-nek, más néven persze, de most hivatalos gyári csapattá válik. Lawrence Stroll egyértelmű volt a gyárban tett beszédében. Vissza kell hoznunk az Aston Martin-t a csúcsra ebben a sportban. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen szintű márkát képviselünk az autóversenyek csúcsán”.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1