KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Autósvilág

Renault Kadjar, új hibrid generáció érkezik 2021-ben

Renault Kadjar, új hibrid generáció érkezik 2021-ben

Renault Kadjar új generációja 2021- ben érkezik, amely a francia autógyártó családi SUV-je, amely 2015 óta kapható, és 2018-ban volt a középtávú újjáépítés főszereplője.

A Kadjar második generációja megjelenik a piacon az új E-Tech hibrid motorral, amely hamarosan debütál a Clio, a Captur és a Megane modellekben. Az új elektromos hajtáslánc mellett a tervezés szempontjából is várható néhány újítás: Laurens van den Acker, aki átszabta a Kadjar külsejét, hogy hasonlóvá váljon a többi Renault modell legújabb frissítéseihez, kezdve a C-alakú optikai aláírással, amely debütált a Lozenge többi modelljének utolsó generációinál.

Fontos fejlesztések jönnek az utastér belsejében is, például azokban, amelyek valószínűleg az infotainment rendszert is magukban foglalják : az új érintőképernyőt függőlegesen kell irányítani, mint az új Clio esetében, a jellemző tabletta formával. Ehhez ki kell egészíteni egy szélesebb körű, prémium szintű technológiai berendezéssel, az önálló 2. szintű vezetési rendszerek bevezetésével. A Kadjar új generációjának az új CMF-C platformon kell alapulnia., a fejlesztés, amelyet a Szövetség többi tagja is felhasznál, például a Mitsubishi Outlander és az új Nissan Qashqai gyártásához is, mindkettő 2021-ben érkezik a vásárlókhoz. Végül a motorokról szóljunk, a Kadjar belépett az elektrizáció korszakába, ezáltal tovább bővítve az ajánlatot. Egy 140 lóerős 1,6 benzinmotorral lesz ellátva, valamint két elektromos motorral és 9,8 kWh akkumulátorral kombinálva.   A Renault Kadjar második generációja 2021-ben várható.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Autósvilág