KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Räikkönen: “Egy lépés előre 2019-hez képest”

Räikkönen: “Egy lépés előre 2019-hez képest”

Kimi Räikkönen az Alfa Romeo versenyzője tesztelte ma az istálló autóját a C39 kódjelű versenygépet. Kimi a mai napon mindenkinél gyorsabb volt és 1:17.091-el a C5 gumikeverékkel a legjobb időt autózta és 134 kört pakolt az új Alfába.

Barcelona-1 2020 teszt, időpontok és körök a második nap során
Fotó: Twitter

” A tesztelés első napja rendben volt ” – kezdte Raikkonen szokásos, meglehetősen tartózkodó stílusában: ” A lényeg az, hogy úgy tűnt, hogy minden jól megy, komoly problémák nélkül. A közvetlen érzés nagyon pozitív volt, de még mindig az első napoknál tartunk. Még hosszú utat kell megtenni, de szerintem egy előrelépés történt a tavalyihoz képest . ”

Fotó: Twitter

Beat Zehnder sportigazgató szintén elégedettségét fejezte ki: „A mai újabb pozitív nap volt a C39 számára, amely számos kilométert tett meg különösebb problémák nélkül. Az emberek megnézhetik a köridőket, de jelenleg nem számítanak nagyon sokat. Figyelmünket az adatgyűjtésre és a pilóták véleményének meghallgatására összpontosítjuk. A pályán töltött két nap után ott vagyunk, ahol akartuk lenni, de csak egy hosszú folyamat kezdetén vagyunk az autó megismerésében . ”Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1