KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Őrület! A 2020-as Haas a 2019-es Ferrari klónja

Őrület! A 2020-as Haas a 2019-es Ferrari klónja

A Haas csapat részére a Dallara gyakorlatilag lemásolta a 2019-es Ferrari kaszniját, legalábbis a képek erről tanúskodnak. A Dallara által készített új VF-20 és a 2019 SF90 közötti hasonlóság nyilvánvalóan az autó elejétől indul.

A két autó orrkonfigurációja nagyon hasonló alakú, bár a Haas változata kissé keskenyebbnek tűnik – azonban ez csak milliméterekben mérendő differencia.

A hátsó oldalra összpontosítva, amely a hajtóművet borítja, a különbségek valóban nagyon rejtve vannak, mind a motorháztető kapocsrészén, mind a hátsó szárny kialakításánál – ez egy olyan elem, amelyet még mindig nehéz megítélni. Úgy tűnik, hogy a Haas fenekének látható részén még a Ferrari SF90-en már használt megoldásokat is koppintották.

Image
Image
Fotók: Twitter
Image
Fotó: FP

Végül, egy nagyon eltérő véleményen vannak a szakemberek a kocsi karosszériájának központi részével kapcsolatban : a VF-20 hasa első látásra döntően szélesebbnek tűnik, mint a Ferrari 2019. évi verziója, még akkor is, ha a nyitólyuk ugyanaz. Néhány részletbeli különbség megtalálható az utastér oldalain lévő válaszfalakon és a tükrök rögzítésében is.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1