KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

MotoGP – Rossi: “Három tizedre vagyok a győzelemtől”

MotoGP – Rossi: “Három tizedre vagyok a győzelemtől”

A hivatalos gyári Yamaha csapat pozitívan indította el a háromnapos tesztet Katarban, Maverick Vinales és Valentino Rossi jó időket motorozott. A két versenyző nyilatkozata a hétfői nap végén:

Fotó: FP

Maverick Vinales : „Azonnal kényelmesnek találtam magam a Yamaha M1-en, még jobb, mint Malajziában. Sok különböző beállítást kipróbáltunk a szezon első versenyére, amely itt Losail-ban lesz. Jó úton haladunk, nagyon elégedett vagyok ezzel a nappal, azért is, mert gyors voltam az új és a használt gumiabroncsokon egyaránt. Már egy tesztnap után elértük a tavalyi szintet, és az M1 2020-szal gyorsabbak vagyunk. Csak az első verseny fogja megmondani, hogy ezek az érzések igazak-e, de az elvárás magas. “

Fotó: FP

Valentino Rossi : „Pozitív nap volt, mert megerősítést találtunk arra, amit Sepangban tapasztaltunk. Végül csak hetedik lettem, de a nap folyamán gyors és megbízható volt a motor. Örülünk, mert úgy tűnik, hogy a versenygép jobb lesz, mint a 2019-es elődje, összehasonlítva a malajziai első tesztekkel is. A győzelemért való küzdelemhez még mindig szükségem van valamire, két-három tizedre az egy körös tempóban és a versenyen is. Néhány pilóta gyorsabb, mint én, tehát dolgoznunk kell a felzárkózáson. De egy évvel ezelőttihez képest az érzéseim jobbak, a motor benyomásai pozitívak “.

MotoGP |  Rossi: "Három tized vagyok a győzelemtől"
Fotó: FPKattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP