KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

MotoGP – Rossi: “8-10 futam jobb, mint az egész bajnokság lemondása”

MotoGP – Rossi: “8-10 futam jobb, mint az egész bajnokság lemondása”

Valentino Rossi a Koronavírus járvány miatt elrendelt karantént Tavulliában található rezidenciáján, a menyasszonyával, Francesca Sofia Novelloval tölti. Videó interjút adott a népszerű Doktor a MotoGP két újságírójának.

A kapcsolatod a motokrosszal. „Az összes MotoGP versenyző az MXGP nagy rajongója és sokan edzenek a motocross pályán.

40 évesen még mindig a csúcs kategóriában. 40 éves korodban még nem tudhatod, mennyi ideig fogsz versenyezni, mert még mindig sok erőd és energiád van. Minden attól függ, hogy motivációd elég-e, és hajlandó vagy javítani a hibákat a verseny után. Ha elegendő a koncentrációd és a szenvedélyed , akkor folytathatod.

Fotó: MotoGP

Különbségek a motocross és a MotoGP között. „A motocross fizikailag nehezebb, mint a MotoGP-be való versenyzés. A MotoGP is komoly kihívás, de a motocross a legnehezebb a motorsportokban.

A pályára való visszatérés kilátásai. „ Mindenki szeretne visszatérni a versenyzéshez, az F1-től a MotoGP-ig. Remélem, hogy ha nincs további probléma, júliusban vagy augusztusban folytathatjuk a pályán. Lehet, hogy kevesebb verseny és kevesebb ember van a pályákon. Valószínűleg a 8-10 futam lesz csak, de még mindig jobb, mint az egész bajnokság lemondása.

Valentino mint édesapa. „ Szerencsére a barátnőm még mindig nagyon fiatal, tehát van még egy kis időm. De azt is meg kell mondani, hogy 41 éves vagyok, tehát az idő már eljött ehhez. Szeretnék gyermeket, de úgy érzem magam, mint egy húsz éves. Mindig várom a megfelelő pillanatot, de talán soha nem érzem magam erre készen. Ez azonban egy nagyon szép érzés, amelyet mindenkinek meg kell tapasztalnia.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP