KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

MotoGP – Melandri: “Senki sem lesz elégedett Rossi visszavonulásával”

MotoGP – Melandri: “Senki sem lesz elégedett Rossi visszavonulásával”

A Yamaha gyári csapata azzal, hogy bejelentette a jövő évi pilótafelállását( Vinales-Quartararo) , elkezdték találgatni a szurkolók, hogy Valentino Rossi esetleg visszavonul vagy a Petronas istállóhoz szerződik pont Quartararo helyére. A 41 éves Doktor nem zárkozik el a folytatás elől, de mindenképpen látni akarja, hogy versenyképes tud-e lenni egy másik járgánnyal. Az egykori Moto GP versenyző Marco Melandri nyilatkozott Rossi visszavonulásáal kapcsolatban a Speedweek-nek.

Fotó: FP

„ Valentino természetesen ott van az élbolyban ennyi idősen is , bár nehéz elfogadni, de egyszer véget ér mindenkinek a versenyzés. De őszintének kell lenned magaddal . Nem jó érzés, ha megnyomod, és már nem tudsz javulni. A mai pilóták 20 évesek és egy másik generáció tagjai . Más a vezetési stílusuk, eltérő a fizikai felkészültségük és a mentalitásuk is eltérő a régi öregektől . ”

Fotó: FP

“Quartararo soha nem volt rendkívül gyors karrierje során, de motorozási stílusának megfelelően a legjobb motort vezetheti. Senki sem lesz boldog, ha Rossi visszavonul. A kilépés sokkal nehezebb, mint a tévedés, hogy még folytatni kell. Az igazi ellenfeled az idő, amely mindig megy tovább. A versenyzőnek el kell fogadnia ezt a tényt. Egyszer mindenki befejezi.”Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP