KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

MotoGP: Marquez nem tagadja a Ducati érdeklődését

MotoGP: Marquez nem tagadja a Ducati érdeklődését

Az elmúlt hetekben mind a Honda, mind Marc Marquez kifejezték kölcsönös hajlandóságukat a szerződésük 2020 végén történő meghosszabbítására.  

Egy interjú során a La Gazzetta dello Sportban elismerte, hogy megkezdődtek a megbeszélések a szerződéssel kapcsolatban. ” A szezon végén elkezdődtek az ilyenkor szokásos puhatolózások és a jövőt firtató beszélgetések. Nekem elsősorban nem a pénz számít, de azért az is nagyon fontos. A priorítás a sportprogram amiben részt vehetek, győztes projektnek kell lennie és ez az ami miatt nálam a Honda az első számú lehetőség. Nem tagadom a Ducati érdeklődést, ez ilyenkor teljesen normális.Ha olyan megállapodásra jutunk, amelyben mindent megadnak nekem, és meg vagyok győződve a projektről, akkor a prioritásom a Honda .

Fotó: FP

“A Honda nem egyszerű versenymotor, nem tudom, hogy ez a legjobb vagy egy másik – de azt mondják, hogy a szomszéd kertje mindig zöldebb. Bizonyára még a Yamaha-nak, a Ducati-nak és a Suzukinak is vannak hibái, de mi közösen ezzel a motorral nyerünk és nagyszerű dolgokat csinálunk. Ez nem csak a motoron múlik, hanem a projekten is, a csapatunkat és a filozófiánkat is nagyon szeretem. “- zárta le a 26 éves katalán.

Fotó: FPKattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP