KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

MotoGP Maláj Nagydíj: Vinales legyőzte Marquezt, Rossi a negyedik

MotoGP Maláj Nagydíj: Vinales legyőzte Marquezt, Rossi a negyedik

A Maláj Nagydíj ma reggeli versenyén a gyári Yamaha pilótája Maverick Vinales győzött és bebizonyította, hogy meg lehet verni a spanyol világbajnokot a Repsol Hondával. A második Marquez több mint három másodpercet kapott Vinalestől. A harmadik az olasz Andrea Dovizioso lett a Ducatival, akit a verseny egésze alatt próbált megelőzni Valentino Rossi.

Image
Fotó: Twitter

A Doktornak ez néha sikerült is de Dovinak mindig sikerült visszaelőznie és ez a verseny végéig így is maradt. Marquez a futam rajtját nagyon jól elkapta és a 11. helyről könnyedén jött fel az élmezőnybe. Sorban előzött meg mindenkit és hamar Vinales mögött motorozott, de a Yamaha spanyolja nagyon jó tempót diktálva több másodperces előnyt épített ki és győzelmére senki nem volt veszélyes. A Ducati motoros Jack Miller a verseny elején nagyon jól tartotta magát és még az első helyen is volt, azonban később bedarálták a nagyok és igazán nagy ellenállást nem tudott kifejteni.

A Suzukis Rins szépen feljött a verseny végére és veszélyesen közeledett Rossira is de végül nem tudta érdemben támadni és maradt az ötödik helyen.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP