KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

MotoGP: Graziano Rossi érdekes nyilatkozata, eddig versenyezhet a Doktor

MotoGP: Graziano Rossi érdekes nyilatkozata, eddig versenyezhet a Doktor

Graziano Rossi a MotoGP legendájának Valentino Rossinak az édesapja a Rai Sportnak adott interjújában érdekes nyilatkozatot tett.

Az már közismert, hogy Valentino Rossi a szezon végén elhagyja a Yamaha gyári csapatát és Fabio Quartararo veszi át a helyét. Azonban Graziano úgy gondolja, hogy két vagy három évig, de akár még négy évig is a mezőny tagja maradhat fia.

Graziano és az ifjú Valentino Rossi – Fotó: FP

„ Véleményem szerint Vale még két, három vagy akár négy évig is versenyezhet. Bizonyára nem akarja, hogy ma abbahagyja, valószínűleg még egy év múlva sem. Biztos vagyok ebben . ” A Rai Sport- tal folytatott beszélgetésben a háromszoros „250-es” kategóriás futamgyőztes meg van győződve arról, hogy fia a 41. életéve ellenére továbbra is a legjobb versenyző a rajtrácson: „ Biztos vagyok abban, hogy Valentino ma is versenyképes versenyző aki versenyeket tud nyerni, ha az optimális feltételek megvalósulnak. Ha ebben a nehéz helyzetben tapasztalatokra van szükség ahhoz, hogy jobban ki tudjon bontakozni, mint a többiek, ez lehetőséget kínálhat Valentino számára a győzelemre “- fejezte be Graziano Rossi.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP