KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

MotoGP – Dovizioso: “Harcolunk a legmagasabb helyezésekért”

MotoGP – Dovizioso: “Harcolunk a legmagasabb helyezésekért”

A rendelkezésükre álló három napos tesztelés során a Ducati Team versenyzői Andrea Dovizioso és Danilo Petrucci következetesen tudtak dolgozni a Desmosedici GP20 fejlesztésén, folytatva a Michelin által idén bemutatott legújabb gumiabroncs-megoldások tesztelését. Az utolsó napon a két versenyző a versenyhétvégére való felkészülésre összpontosított.

Andrea Dovizioso : „Tényleg nagyon elégedett vagyok a mai munkával. Elvégeztünk néhány beállítási tesztet, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy megértsük, hogy még mindig van miben javulnunk. A nap legpozitívabb része a verseny szimuláció volt. Már használt gumiabroncsokat is használtam, és sikerült probléma nélkül megtennem a teljes versenytávot. Ezen felül néhány kört megtettem Danilo mögött, ami lehetővé tette számomra, hogy megértsem, hogyan lehet a gumiabroncsokat a legjobban kezelni. Jó tempónk van, és meggyőződésem, hogy képesek leszünk harcolni a legjobb helyekért a versenyhétvégén “.

Danilo Petrucci : „Nagyon örülök a teszt utolsó napjának itt, Katarban. Megpróbáltuk a lehető legtöbbet kihozni a mai gyakorlásból, az egykörös tempóval ma nem foglalkoztunk a hosszú etapokra koncentráltunk. Most csak annyit kell tennünk, hogy jól állítsuk be a motort az időmérőre és előkelő helyen induljunk a rajtrácsról. Ami a többit illeti, jók az eredményeink, gyors voltam a verseny szimulációban, és azt hiszem, hogy a versenyen még versenyképesebb is lehetek. “Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP