KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

MotoGP: A Ducati vezérigazgatója szerint Stoner volt a legerősebb versenyzőjük

MotoGP: A Ducati vezérigazgatója szerint Stoner volt a legerősebb versenyzőjük

Claudio Domenicali , a Ducati vezérigazgatója beszélt Casey Stonerről , akit a legerősebb versenyzőnek tart a gyári csapat által foglalkoztatott pilóták közül. Az ausztrál világbajnokot jobbnak tartja mint Dovizioso, Rossi, Capirossi vagy Lorenzo.

Stonernek természetes ösztöne volt, hogy megtalálja a határt. Ez nem érvelés, hanem tiszta tehetség. Voltak más nagyszerű versenyzők is, akik velünk versenyeztek, még a Superbike-ben is: Bayliss nagyon erős volt, nagyon határozott pilóta volt. Casey azonban mindent uralt, rendkívüli természetességgel és szoros kapcsolatban állva a motorral. Stoner olyan ember aki sohasem elégedett meg önmagával, mindig jobb akart lenni. De ezért is egy fenomenális bajnok “- mondta Domenicali a Gazzetta dello Sportnak.

“A motornak kiválónak kell lennie, de bárki versenyzett nekünk vaghy ellenünk, óriási különbség volt mindegyik és Casey között. A nagy karizmájú bajnok állandó értéke, hogy soha nem adja fel, nagy lendületet ad a csapatnak, szívesen veszik meglátásait a mérnökök. A döntések meghozatalakor azonban a rendelkezésre álló elemek különböznek. És minden elemzést nem olyan elhanyagolható szempontokra, mint például a gazdasági szempontra helyezünk. Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely évente 53 000 motorkerékpárt ad el és önfinanszírozó: olyan értékeléseket kell készítenünk, amelyek túlmutatnak a sporton. “Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP