KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Montezemolo: “Vettel néha nem hidegvérrel vezet”

Montezemolo: “Vettel néha nem hidegvérrel vezet”

A 71 éves olasz üzleti menedzser Luca Cordero di Montezemolo , a Ferrari egykori elnöke egy hosszabb interjúban kitért Sebastian Vettelre is a Scuderiát is érintő kérdések között.

” Azt hiszem, Vettel valóban nagyon jó pilóta, világbajnokságot nyert a legjobb autóval, amivel Webbernek egyszer sem sikerült. Nehéz megítélni kívülről. Sajnos Seb novemberben érkezett Maranello-ba, én már októberben távoztam.

Fotó: Twitter

A 71 éves olasz üzleti menedzser többször kijelentette, hogy amit gondol azok csak benyomások: ” Az én érzésem kívülről és gyakran kívülről tévedünk, az, hogy Vettel egy gyors srác , egy olyan ember, aki olyan módon ismeri a Ferrarit, és ismeri a felelősséget, de azt hiszem, talán néha nincs mentális ereje – és ezt úgy mondom, hogy nem is találkoztam vele .

„ Ő a Ferrari ígérete, ezért motiváltnak, védettnek kell lennie, és minden bizalmat éreznie kell, és hogy a csapat vele van. Sok segítségre van szüksége a csapattól, ez az én érzésem . A Ferrari egykori első embere konkrétiumot is megfogalmazott: „ Például a Szingapúrban 2017-ben történt esemény egy szerencsétlen dolog volt, mert csak azt akarta, hogy vezető helyen forduljon el egy olyan pályán, ahol az élen menni, nagyon számít. Néhányszor az ilyen bakik valódi hibák voltak, néha nem. Néhány pillanatban hiányzik a hidegvér , hangsúlyozta a higgadtságot. 25 évig voltam a Ferrari-nál, és nem szerettem azokat, akik a magas lóról beszélnek és osztják a igazat, szóval én most szerényen csak az érzéseimről beszélek .Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1