KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Mission Winnow: Hadjárat a Ferrari SF1000 ellen – lefoglalhatják az új kocsit

Mission Winnow: Hadjárat a Ferrari SF1000 ellen – lefoglalhatják az új kocsit

A Codacons elnöke, Carlo Rienzi kész arra is, hogy megkérje a Nas-t, hogy foglalják le az új autót a Ferraritól.

A szponzor, a Mission Winnow megerősített jelenléte a Ferrari SF1000 oldalán nem maradt szó nélkül a Nemzeti Fogyasztói Szövetség (UNC) részéről.

Már egy évvel ezelőtt is támadták a Scuderiát a burkolt cigaretta reklám miatt. Az UNC kiadta a következő sajtóközleményt, amelyben kommentálta az új Ferrari bemutatását. SF1000: „Az új Ferrari karosszériáján még mindig szerepel a„ Mission Winnow ”megfogalmazás, a Philip Morris szlogene – az Egészségügyi Minisztérium tiltása ellenére – az utóbbi napokban az egyik panaszunkra adott válaszként világossá tettük, hogy nem használható a felirat. Ennek érdekében panaszt fogunk benyújtani a monopóliumellenes hivatalhoz és az Egészségügyi Minisztériumhoz “- mondta Massimiliano Dona , a Nemzeti Fogyasztói Szövetség elnöke.

Winnow küldetés: a fogyasztók a Ferrari SF1000 ellen
Fotó: Ferrari

Az Egészségügyi Minisztérium így válaszolt az UNC által a „Mission Winnow” szponzorálásával kapcsolatban feltett kérdésre:“Ami az új dohánytermékeket vagy a hevített új dohány cigarettákat illeti, ebben az esetben az is nyilvánvaló, hogy ez kizárólag a készülék kereskedelmi promóciós tevékenysége, amelyet mind a vasútállomásokon, mind a repülőtereken és az interneten található speciális helyszíneken hajtanak végre. , közvetett módon elősegíti a dohánytermékek fogyasztását. Hasonlóképpen, a Forma 1 sportesemények alkalmával használt Mission Winnow márkanév az azonos nevű webhelyen található linkeken keresztül lehetővé teszi a cigaretta és új dohánytermékek gyártójának – bár közvetetten – a promócióját; ebben az esetben ez egy reklámnak felel meg, ahogyan azt a 1831/2004 / EK törvényerejű rendelet 1. cikke (1) bekezdésének c) pontja meghatározza.

A Codacon elnöke, Carlo Rienzi harcot ígér a Ferrari SF1000 ellen:  A minisztérium által az általános okokból indokolt határozat megerősítésével jogi harcot indítunk a Ferrari ellen, új panaszt nyújtunk be a monopóliumellenes és az Egészségügyi Minisztériumhoz, és megkérjük a Nas-t. a Reggio Emilia-ban bemutatott új SF1000 együléses versenyautó lefoglalására “.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1