KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Autósvilág

McLaren Senna Legóból, szinte igazi

McLaren Senna Legóból, szinte igazi

Bemutatták a McLaren Senna 1:1 arányú Lego kockákból épített életnagyságú modelljét.

A LEGO az autóipari szegmensben terjeszkedik, és a McLaren Senna Lego kockákból csodálatos remake-jével jelentkezett . Az 1: 1-es méretarányú modellt egy 42 fős csapat készítette el titokban, akik kevesebb, mint 5000 óra alatt 467,854 darabot építettek össze . Mindössze 1700 kg össztömeggel , vagyis 500- Kg-mal több, mint az eredeti verzió.

Számos érdekes innováció, kezdve az igazi Senna elemeinek integrációjától. A kormánykerék , a pedálok , a szén-ülés és az információs és szórakoztató rendszer valójában közvetlenül a Woking szuperautóról érkezik. Nem tudod elhelyezni az úton és a meghajtón, de az új projekt által kínált interaktivitás a dán játékmárkával még soha nem látott.

Fotók: Twitter

A McLaren Senna LEGO ugyanazt a Pirellit használja, mint az igazi Senna autó, miközben a pilótafülkében ülve az eredeti rombusz reprodukcióját egy gombnyomással lehet működtetni .

Fotó: Twitter

És most indul a bemutató túra, hogy minden korosztály megcsodálhassa a remekművet: a McLaren Senna LEGO-t több 2019-ben rendezendő rendezvényen is kiállítják, köztük a Goodwood Fesztiválon .



Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Autósvilág