KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

McLaren: “Nem fogjuk feláldozni 2020-at”

McLaren: “Nem fogjuk feláldozni 2020-at”

A brit istálló csapatfőnöke – Andreas Seidl – elkötelezte magát amellett, hogy a következő szezonban eltűnjön a teljesítmény különbség a TOP csapatok autóitól.

Fotó: FP

McLaren MCL34-nek sikerült jól teljesítenie a tavaly decemberben véget ért szezon során, és sikerült megszereznie a negyedik helyet a konstruktőri rangsorban, ez csapat legjobb teljesítménye 2012 óta. Carlos Sainz és Lando Norris pilóta kettős a wokingi csapatnak 145 pontot szerzett, több mint kétszer annyit mint tavaly, amikor csak 66 egység jött össze Alonsoéknak. Andreas Seidl új csapatfőnök és James Key főtervező belépsée új életet adott a McLaren-projektnek, amelynek célja a 2020-ra is tovább javulni.

Fotó: FP

Úgy tűnik, hogy a gyár nagyon jól dolgozik, véleményezett Siedl: ” Nagyon örülök annak a fejlődésnek, amit láthattunk a 2020-as szezonban. Úgy gondolom, hogy kiválóan megértettük a 2019-es projekt gyengeségeit, és ezért örömmel tölt el, hogy az egész csapat nagyon keményen dolgozik a fejlesztésen . ” Ezért a következő év nem lesz átmeneti bajnokság a 2021-es szabályozási forradalom fényében: ” Optimista vagyok abban, hogy megtehetjük a következő lépést, azaz az első három csapathoz képest tovább csökkenthetjük a köridejeinket  .”Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1