KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Mattia Binotto: ” A Ferrari Olaszország büszkesége”

Mattia Binotto: ” A Ferrari Olaszország büszkesége”

Mattia Binotto a La Gazetta dello Sport számára írt egy cikket az olasz köztársaság napja alkalmából és ebben arról a kiváltságról és büszkeségről ír, hogy képviselhetik a Ferrarit és Olaszországot szerte a világon.

„A sport a szenvedélyünk, és olaszok számára ez a mindennapi élet fontos részét képezi. Az F1 és a sportélet újraindítása nemcsak az optimizmus jele, hanem jelentős pillanat is, egy új lépés a normalitás felé. Sok nagyon nehéz és fájdalmas hónap után, amik alatt a szokásainkat fejjel lefelé fordították. Szerencsém volt, hogy a hosszú elszigeteltség időszakát a családommal töltöttem, és rendszeresen folytathattam a munkát, bár ha csak otthonról is. Személy szerint számomra ez a szünet lehetőséget jelentett a prioritások sorrendjének átgondolására is […] Például rájöttem arra, hogyan tudsz csinálni néhány olyan dolgot, amelyet korábban már megtettél, még kevesebb forrás felhasználásával.

A leállás ideje alatt az Internet lehetővé tette számunkra, hogy továbbra is kapcsolatban maradjunk kollégáinkkal és egy különösen kényes időszakban dolgozzunk, amivel nem csak a csapatunk, hanem az összes kategóriánk számára is fontos döntéseket hoztunk. Egyáltalán nem volt könnyű megoldani a rövid és középtávú jövő egyes kritikus pontjait, ám a Ferrari erős felelősségérzettel viselkedett mind együttműködői, mind pedig a Forma-1 felé általában, és a kollektív érdekeket előtérbe helyezte. Ez a technika, amely az elmúlt hetekben segített nekünk, természetesen nem helyettesítheti az emberekkel való kapcsolattartást: ha van egy dolog, aminél jobban nem hiányzott semmi, az, hogy személyesen beszélhessek kollégáimmal az irodában, a tesztpadokon és a műhelyekben, és nem csak a legközelebbi kollégáimmal a számítógép képernyőjén keresztül. A gyári munka már néhány hete újrakezdődött Maranellóban, és bár sok ember még mindig távolról dolgozik, nagyon örülök, hogy találkozhatunk néhányukkal, akik arra várnak, hogy újra együtt legyen a csapat.

Köztársaságunk fennállásának 74. évfordulója ünneplésének napján emlékeztetni szeretnék Önöket a Ferrari által nyújtott támogatásunkra, amelyet továbbra is napi szinten nyújtunk Önöknek ebben a vészhelyzetben, nemcsak a javadalmazás tekintetében, hanem egészségünk védelme szempontjából is. Gondolok a „Vissza a pályára” szűrőprogramra, amelyet minden alkalmazottunk és családtagjaik számára hoztunk létre, vagy olyan projektekre, mint például az olasz Technológiai Intézettel együtt létrehozott FI5 lélegeztető gép gyártása: jelezni szeretnénk, hogy az #essereFerrari nem szlogen, hanem a jele annak, hogy egy második családhoz tartozunk […]

Alig egy hónap múlva végre visszatérhetünk a pályára. Valójában, július 2. lesz az osztrák nagydíj hétvégéje, amely egy nagyon különleges szezon nyitánya. Az európai versenyek sorozatával kezdjük ezt az évet, szinte biztosan rajongók nélkül, és egy nagyon szigorú biztonsági protokollal karöltve, amely garantálja az összes résztvevő egészségét. Nagyon furcsa lesz, hogy nem láthatjuk szurkolóinkat az állványokon, és nagy izgalom lesz számunkra, hogy visszatérünk ahhoz, amit szeretünk, és távolról halljuk motorjaink ordítását. Ma a köztársaság napja van, és Ferraristaként büszkének érezzük magunkat olaszként és képviseljük országunkat a világban.”

Mattia BinottoKattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1