KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Mateschitz: “Ebben az évben nagyobb elvárásaink vannak”

Mateschitz: “Ebben az évben nagyobb elvárásaink vannak”

Dietrich Mateschitz a Red Bull Racing és az Apha Tauri tulajdonosa a Speedweek-nek nyilatkozott az előttük álló világbajnoki évről.

“Ebben az évben egyértelműen nagyobb elvárásaink vannak a korábbi évekhez képest” – írja a Speedweek . “Motor partnerünk, a Honda télen kiváló munkát végzett. A tesztpadon több kilométert tettünk meg, mint korábban, minden probléma nélkül. Az erőegység lehetővé teszi számunkra, hogy az élmezőnyben versenybe szállhassunk a teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából is.”

Image
Fotó: Twitter

“A számítógépes és a szélcsatorna-szimulációkból származó összes adat jobb, mint az előző évben” – folytatta “, és meggyőződésünk, hogy ez tükröződik majd a pályán. Ez azt jelenti, hogy remélem képesek leszünk versenyezni a világbajnoki címért.”

“Mindkét csapatunk pilótái bizonyították már tapasztalatukat. Max mindent megtesz annak érdekében, hogy bajnok legyen. Alex mindenkit meglepett az első szezonban elvégzett nagyon jó munkájával. És Daniil és Pierre is versenyképesek lesznek.”Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1