KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Marko: A Ferrarinak és a Haas-nak hűtési problémájuk van

Marko: A Ferrarinak és a Haas-nak hűtési problémájuk van

Dr. Helmuth Marko a Red Bull Racing tanácsadója arról beszélt, hogy ők úgy gondolják, hogy a Ferrarinak és a fiókcsapatként funkcionáló Haas istálló autóinak hűtési problémájuk van.

Az Autosportnak nyilatkozott az osztrák szakember és ő azzal magyarázta a Ferrarik katasztrofális bemutatkozását Ausztráliában, hogy szerinte nincs jól megoldva az új autó motorhűtése.Ezzel magyarázható a teljesítmény visszaesése az olaszok autóinál. Bottas majdnem egy percet adott Vettelnek és Leclercnek a versenyen.

Fotó: Twitter

„ Nyilvánvaló, hogy Ausztráliában a Ferrari nem hozta az előzetesen várt eredményeket. És ugyanígy a Haas sem. Nem tudom pontosan, mi történt, de úgy gondolom, hogy egyszerűen csökkentették a motorteljesítményt a hűtési problémák miatt . Még a Haas is lényegesen lassabb volt, mint amit a tesztek során mutatott  .

Fotó: Twitter

„ A teszten Leclerc nagyobb tempót ment a kemény gumiabroncsokon, mint a Vettel lágyakon. Ez azt jelenti, hogy valami rosszul ment. Vettel három gyors kört tett csak meg, majd teljesen elvesztette a tempót. A Ferrari-nak a túlmelegedéssel és a gumikopási problémái voltak a sárga abroncsokon.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1