KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

Maláj Nagydíj MotoGP: Valentino Rossi a második sorból indul a futamon

Maláj Nagydíj MotoGP: Valentino Rossi a második sorból indul a futamon

A Maláj Nagydíj rajtrácsán Valentino Rossi a hatodik helyet foglalja el és holnap akár a győzelemért is versenyezhet. Nem tudott igazán beleszólni a pole pozícióért folyó harcba és ideje is csak 1:59.000 lett, azonban a Doktor bízik a versenytempójában.

Fotó: FP

“Az összes Yamaha versenyző nagyon gyors ” – magyarázta a Sky mikrofonja előtt és nem rejtette el csalódottságát a kvalifikáció után: ” Holnap a rajtrácson a hatodik leszek. Kicsit jobbak is tudtunk volna lenni , egy kicsit forgalomban voltunk, de ez így nem rossz. A tempóm nagyon jó. Sokan vannak előttem, de ez azért nem rossz. Ma elég gyors voltam. Most megnézzük az adatokat és megvizsgáljuk, hogy holnap miként tudunk javítani a tempón, de a második sorból való start nem rossz .

MotoGP |  Rossi: "Jól kezdjük az előttük maradni"
Fotó: FP

” Néhány dolgot megpróbálunk majd, és vélasztani kell a lágy és a közepes gumik közül . A két gumiabroncs teljesítménye hasonló. A melegítéskor majd meglátjuk mi lesz, de reméljük, hogy holnap száraz futamunk lesz. Meg kell próbálnunk jól indulni, mert a verseny első részében mindhárman Quartararo, Marquez, Vinales is nagyon erős, meg kell próbálnom velük maradni “- fejezte be Rossi.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP