KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Itt az új 2020-as F1-es Ferrari versenygép – a megnyitó beszédei magyarul

Itt az új 2020-as F1-es Ferrari versenygép – a megnyitó beszédei magyarul

Ma Reggio Emilia-ban, a Teatro Romolo Valli-ban ünnepélyes keretek között bemutatták a Scuderia Ferrari legújabb Forma-1-es versenyautóját. A 2020-as szezon két pilótája Sebastian Vettel és Charles Leclerc természetesen ott volt az eseményen és az egész Ferrari vezérkar is.

A színpadon Louis Camilleri: “ Üdvözölünk mindenkit ezen a fantasztikus helyen. Szeretnék köszönetet mondani az újságíróknak és a Ferrari vezetőségének, több mint 350 férfinak és nőnek a Corse Minisztériumból, itt ma este. 40 közülük több mint 35 éve dolgozik velünk, ismeretlen hősök. Szeretném felkérni őket, hogy álljanak fel, hogy megkapják a megérdemelt tapsot. ”

Binotto: "Az SF1000 minden részletére korlátozva volt"
Fotó: Ferrari

A vezérigazgató folytatja: “Azért vagyunk itt, mert emberek milliói osztják meg a lóerők szenvedélyét. Erős érzelmek, amelyeket csak a Ferrari adhat. Valójában varázslatos, erőteljes és nehezen leírható. Mindannyian tisztában vagyunk a nagy felelősségvállalással, és nagyon koncentrálunk a végső célra, a győzelemre. Úgy gondolom, hogy van tehetségünk és eltökéltségünk ezeket a törekvéseket valóra váltani. Nyomás van rajtunk és pozitív módon kezeljük ezt, mert egyesít minket, és arra ösztönöz bennünket, hogy jobb és jobb munkát végezzünk. 2020-ra nézve érdekes év lesz, kemény verseny és hosszú szezon. Ezzel párhuzamosan egy teljesen új autót kell kifejlesztenünk a 2021. évi szabályokhoz, a csapat nagyon elfoglalt lesz.”

Fotó: Ferrari

„ Mattia és a csapat kiváló munkát végeznek. Bízunk benne, hogy a jövőben komoly sikereket fogunk elérni. Nagy tiszteletben tartom Mattia vezetési képességeit, csapatkultúráját. Sebastian és Charles, akikre számíthatunk, hihetetlen tehetségük van és nagyon elkötelezettek a Ferrari iránt. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ezen az eseményen dolgozott. ”

Image
Fotó: Ferrari

Mattia Binotto csapatvezető beszéde: „ Jó estét mindenkinek. Egy új autó bemutatása mindig érzelem. Enzo Ferrari azt mondta: „Kérj meg egy gyermeket, hogy rajzoljon egy autót, és ő vörösre festi neked”. Ez a saját érzelem, az, amivel ma este felfedhetjük a világnak a kocsit. Nagyon különleges év, sok évfordulóval, 70 éves az F1 és 1000. GP futammal, mindig is az F1-ben voltunk, mi vagyunk a legsikeresebbek a történelemben. Az 1000. GP elérése különleges és hihetetlen. A verseny része a Scudeia DNS-nek, a Ferrari mindig ott lesz a rajtrácson ”.

„ Különleges év lesz. Párhuzamosan két kihívással nézünk szembe, a 2020-as és a 2021-es fejlesztéssel. Csoportunknak tovább kell növekednie, még mindig fiatal csapat vagyunk. A megbízhatóságra kell összpontosítanunk. A 2021-es projekt már intenzíven elindult, egy korszakos változás, és fel kell készülnünk.

Fotó: Ferrari

Binotto első szavai az SF1000 felfedése után: „ A névvel kezdjük, amint azt már korábban mondtuk, ez a Scuderia 1000. GP-jének szól. A szabályozás változatlan maradt, nehéz volt a kocsi teljes átalakítása. Az SF90-től kezdve minden részletet a határokon átnyomtunk, megpróbáltuk maximalizálni az aerodinamikát, a terhelést, a Scuderia konfigurációt, az egységet. Nagyon keskeny és aerodinamikus alakú csomag, felfüggesztés, amelynek célja a nagyobb rugalmasság biztosítása a különböző pályákhoz való alkalmazkodás érdekében. Nagy erőfeszítéseket tettünk a súlycsökkentés érdekében, sok munka a motor miatt a nagy teljesítmény megtartása és a szabályozás teljesítése érdekében. Úgy tűnhet, hogy hasonló a 2019-hez, de a valóságban nagyon más, sok ötletet tudtunk beépíteni.


Image
Fotó: Ferrari
Fotó: Ferrari
Image
Fotó: Ferrari
Fotók: FerrariKattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1