KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Hülkenberg nem zárja ki az F1-be való visszatérést

Hülkenberg nem zárja ki az F1-be való visszatérést

Tíz év után először nem találkozunk majd Nico Hülkenberg nevével az ausztrál nagydíj rajtrácsán. A Williams volt debütáló csapata a száguldó cirkuszban és az előző évi GP2-es bajnoki címének köszönhette az F1-es debütálás lehetőségét.

Fotó: Formula1

Hülkenberg egy nagyon nehéz szezonon van túl a Renault volánjánál, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy a francia alakulat elképzelte. Nagyon rossz irányba fejlesztették az autót, amit Cyril Abiteboul csapatfőnök is elismert. A 32 éves német versenyző mögött nem áll akkora szponzorációs támogatás mint a francia Ocon mögött, ezért is került parkolópályára Hulk.

Azonban a 179 nagydíjon részt vevő pilóta nem szomorkodik és úgy érzi, visszatérhet még a Formula-1 körforgásába hamarosan, ezért nem is kötelezte el magát semmilyen sorozatba a 2020-as évben.

Fotó: FP

“Jelenleg nem olyan nehéz, mint amire számítottam – mondta Hülkenberg a német DPA hírügynökségnek. –  Tíz év után talán nem rossz egy kis szünetet tartani , főleg egy olyan nehéz év után, mint a 2019-es volt. Ki tudja, hogy végül hol kötök ki?”

Honfitársa a négyszeres világbajnok Vettel megvédte Nicót egy interjúban és azt mondta, hogy az F1-ben a pénz sokszor meghatározóbb tényező, mint a tehetség – utalt Hülkenberg leváltására Oconnal szemben.

” Jó hallani ezeket a szavakat – tette hozzá a volt Renault pilóta –  Jelenleg azonban az egyetlen biztos dolog, hogy nem vagyok a rajtrácson a 2020-as első versenyen. A jövőre vonatkozóan nincs semmi konkrét megállapodásom, de látnunk kell, hogy mik lesznek az eredmények és talán változtatnak majd a csapatok. Vannak bizonyos dolgok, amelyeket nem tudok befolyásolni . “Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1