KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Hamilton szerint, nem tartották vissza az autót a teszteken

Hamilton szerint, nem tartották vissza az autót a teszteken

Lewis Hamilton a Mercedes brit világbajnoka nem nagyon érti, hogy miért voltak ennyivel lassabbak a mai szabadedzéseken mint a Ferrarik. Mindkét pénteki edzésen a vörösök autói voltak a leggyorsabbak, és elég nagy különbség volt a Mercedes és a Scuderia teljesítménye között.

Lewis Hamilton így vélekedett erről:

„A Ferrari gyors volt ,nagyon nagy tempónövekedést ért el, és teljesen különbözik attól, amit az utolsó versenyen láttunk,” – mondta Hamilton.

„Néhány fejlesztést végeztünk a második szabadedzésre, de én egész nap küzdöttem az autó egyensúlyával, azonban semmi gond, megyünk tovább, fel a fejjel, és csak nyomni kell tovább a munkát.

Még ma nekikezdünk , és este elemezzük a dolgokat, aztán holnap vissza fogunk térni egy kicsit erősebben, de ebben a pillanatban a Ferrari messze előrébb van tőlünk.

„Nem tartottuk vissza az autót a téli teszteken – csak az történt, hogy az utóbbi pár napban találtunk valamit és az első versenyre javítottunk az autón. Azt hiszem, a Ferrari valamilyen okból leeresztett, mi jöttünk és javítottunk a tempón, és most úgy néz ki, mintha fordítva lenne.

„Szó szerint a legjobbat kell adnunk a munkában – nem volt semmi, ami a hátráltatott volna. Azt hiszem, az időmérőre, egy kicsit közelebb kerülünk, de biztosan nagyon kemény csata lesz.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1