KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Ferrari-Vettel: Változott az álláspont, többéves szerződést kínál a Scuderia – részletek

Ferrari-Vettel: Változott az álláspont, többéves szerződést kínál a Scuderia – részletek

A maranellói csapat módosítani kívánja ajánlatát, hogy meggyőzze a négyszeres világbajnokot, hogy maradjon pirosban továbbra is.

A Ferrari továbbra is Sebastian Vettel-t akarja. A német sofőr szerződésmegújításának szappanoperája tovább folytatódik,
még nem érte el a végső epizódot mert Sebastian vörösökkel kötött szerződése 2020 végén jár le. Az elmúlt hetekben kiszivárogtak a négyszeres világbajnok megújítási ajánlatáról szóló hírek, amelyek a szerződés egy évvel történő meghosszabbítását irányozták elő. Vettel elutasította az ajánlatot, és úgy tűnt, hogy inkább a többéves megállapodás hiánya, mint a puszta gazdasági mutatók miatt mondott nemet.

Fotó: FP

Most a Ferrari változtatott a kontraktushoz való hozzáállásán. Amint azt az F1-Insider.com weboldal jelentette, Mattia Binotto a Ferrari csapat vezetője több évre szóló szerződést kíván ajánlani Vettelnek legalább két szezonra, a lehetséges további meghosszabbítás lehetőségeivel. Ez a javaslat valójában legalább 2022 végéig „befagyasztja” a Scuderia felállását, tekintve, hogy Charles Leclerc ezen a télen 2024-ig megújította szerződését.

Vettel jobb helyzetben várhatja majd a tárgyalások folytatását, de azzal azért számolnia kell, hogy ha vele nem egyezik meg a Ferrari, akkor ugrásra készen áll további két ex-Red Bull tanonc, Carlos Sainz és Daniel Ricciardo.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1