KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Ferrari motor: Binotto reagált Verstappen vádjaira

Ferrari motor: Binotto reagált Verstappen vádjaira

Max Verstappen egyszerűen csalással vádolta a Ferrarit az Amerikai Nagydíj utáni interjúk alkalmával és magyarázatot várt az FIA-tól a Scuderia motorjának szabályosságáról. Verstappen azt mondta, hogy “ez van ha a Ferrari abbahagyja a csalást”

Az Egyesült Államok nagydíján a hétvégén a Red Bulltól kapott magyarázat iránti kérelemre vonatkozóan az FIA további irányelvet adott ki az áramlásmérő használatáról, amelyet Toto Wolff is “fontosnak” minősített .

Binotto: “Gara quasi disastrosa”
Fotó: FP

A De Telegraaf hasábjain a Ferrari csapat vezetőjlnek, Mattia Binottonak a válasza állt : “Számos megfontolást olvastam ezen a hétvégén és a verseny utáni szakaszban is, valóban csalódást okoztunk, több állítás azonban teljesen téves, és rosszat tesz ennek a sportnak “ . A német magazinnak az RTL-nek Binotto hangsúlyozta, hogy az irányelv miatt amit az FIA kiadott ezen a hétvégén, mi nem változtattunk semmit a hajtóművel kapcsolatban:“Jó, hogy pontosítást végeznek, de még a teljes egészét sem olvastam az FIA irányelveinek. Nem volt hatással ez a versenyünk kimenetelére. A múltban más csapatok technikai előnnyel rendelkeztek, de senki sem mutatott rájuk így mint most ránk. Ha előnyeink vannak a motor szintjén, az azért van, mert keményen dolgoztunk. Jobb lett volna ha ilyen vádak nem hangoztak volna el.”

Charles Leclerc reagált Max Verstappen szavaira: „Amit mondott egy nagy vicc, ez nem így van a Ferrarinál, nem lát bele az egészbe és így nem tudja, hogy mit teszünk.”Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1