KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Ferrari – Camilleri: “Kritikus év lesz az F1-nek, de nyerni akarunk”

Ferrari – Camilleri: “Kritikus év lesz az F1-nek, de nyerni akarunk”

A Cavallino vezérigazgatója a 2019. évi értékelés során beszélt az új technikai szabályokról ami az úk szezonban vár a csapatokra. A Scuderia vezetői így vélekedtek a 2020-as évről.

Image
Fotó: Twitter/ Scuderia Ferrari

“Ez az év meglehetősen kritikus lesz a Forma 1 számára. Célunk, hogy mindig a győzelemért csatázzunk és ezért továbbra is befektetni fogunk infrastruktúráinkba, erőforrásainkba és technológiáinkba, miközben továbbra is a 2020-as autó fejlesztésén dolgozunk. bevétel . ” A Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri ezt mondta a 2019. évi beszámolókonferencia-beszélgetés során. “A 2021-ben hatályba lépő új műszaki előírások egy nagyon más autó fejlesztését fogják eredményezni, amely további erőforrásokat és költségeket igényel már ebben az évben is “- tette hozzá.

Mattia Binotto csapatfőnök is néhány napja elmondta, hogy mi várható az idén. “A Formula 1-es versenygép egy nagyon komplex autó” – mondta. “Nem csak az 1000 lóerős motor felépítéséről van szó, hanem arról is, hogy mindig gyorsabbá, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyük, mint a versenytársaink a magukét. Ebben a sportban nincsen garancia a sikerre. Tehát még keményebben kell dolgoznunk a cím megszerzése érdekében . Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1