KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Ezt tartalmazza az F1 biztonsági protokollja a szezon elindításához

Ezt tartalmazza az F1 biztonsági protokollja a szezon elindításához

A Szövetség részletesen tanulmányozza a biztonsági tervet, amely megvédi az istállókat a 2020-as szezon európai versenyein.

A napok telnek a Forma-1 pedig egyre jobban elkötelezi magát, hogy július 5-én elindítja szezont a Red Bull Ringen. Az elmúlt napokban Ross Brawn és az osztrák egészségügyi miniszter beszélt egyfajta ” bioszféra ” vagy ” zárt kör ” létrehozásának szükségességéről, amely elkülönítheti az összes csapatot és munkatársaikat a Spielbergben tartandó két verseny idejére. A Sky Sport UK- vel folytatott interjú során a Forma-1 sportigazgatója részletesen megvizsgálta azokat az intézkedéseket, amelyeket a Száguldó Cirkusz minden tagjának be kell tartania.

„ A FIA nagy munkát végez az összes szükséges struktúra összeállításán. Az összes jelenlévőt megvizsgálják, és ezután kapnak csak engedélyt a belépésre. Ezt követően minden második napon tesztelik őket az elkerített részen. Ezt minősített rendszerek és bevizsgált embereken keresztül fogják megtenni “- jelentette be Ross Brawn.

A brit mérnök azt is elmagyarázta, hogy minden csapatnak el kell különülnie a többiektől: „ Korlátozásokkal fogjuk beszabályozni az emberek mozgását az elkülönített részen. Nem tudunk társadalmi távolságot létrehozni az egyes csapatokon belül, ezért létre kell hoznunk egy kis elszigetelő buborékot, amelyben a paddock élni fog. A csapatok tagjai csak egymással érintkezhetnek, és nem keveredhetnek másokkal . Ez így fog történni a szállodákban is, és nem lesznek most lakóautók “- fejezte be Brawn.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1