KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Ennyien nézték a TV-ben az F1-es futamokat, el sem hiszik a számot

Ennyien nézték a TV-ben az F1-es futamokat, el sem hiszik a számot

A tavalyi szezonra vonatkozóan közzétett hivatalos adatok pozitívak voltak: Lengyelországban érezhető a Kubica hatás, Olaszország továbbra is a piacvezetők közé tartozik.

A Formula 1 nemrégiben közzétette a tavalyi, világ televíziós közvetítési adatait , amelyek nagyon pozitívnak tűnnek. A 2019-es versenyen részt vevő közönség elérte az 1,222 milliárd embert , amely az elmúlt években rekordnak számít és a legmagasabb 2012 óta. Ez az eredmény, amelyet a Liberty Media közölt, 9% -os növekedést jelent az előzőhöz képest. A közönségek öt legfontosabb piaca Brazília, Németország, Olaszország, az Egyesült Királyság és Hollandia volt, mindegyikük meghaladta a 100 milliót.

Fotó: Twitter

A fő piac 20 legfontosabb csoportjában a Formula 1 néhány kiemelkedő jelentőségű növekedést is ki akart emelni: Lengyelországban a közönség egy év alatt 256% -kal nőtt, köszönhetően a helyi bálvány Robert Kubica visszatérésének. A Közel-Kelet és Észak-Afrika területén 228% -os előrelépés történt, amelyet új kereskedelmi megállapodások motiváltak. Görögország (+ 75%), Hollandia (+ 56%), Olaszország (+ 29%) és összességében Németország (+ 23%) adatai szintén növekedtek. A Liberty Media által leggyengébbnek tartott két ország által produkált adatok szintén pozitívak voltak: az Egyesült Államok (+ 7%) és Kína (+ 5%).Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1