KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Elhalasztották a kínai nagydíjat – hivatalos

Elhalasztották a kínai nagydíjat – hivatalos

A sanghaji versenyre nem április 19-én kerül sor, az eredeti tervek szerint, a Szövetség új időpontot keres, hogy elkerülje az esemény teljes törlését a 2020-as naptárból.

Az eredetileg április 19 -re tervezett kínai nagydíjat az FIA és az F1 hivatalosan elhalasztotta az új koronavírus okozta fertőzés miatt . A döntés az, hogy a föderáció kiadott sajtóközleménye szerint a lehető leghamarabb megpróbálják majd később megrendezni a versenyt. Jelenleg még nem beszélnek az esemény végleges törléséről.

Fotó: FP

Íme a Szövetség által kiadott hivatalos sajtóközlemény fordítása , amely rávilágít arra, hogy megpróbálnak találni majd egy új dátumot :„A 2020-as kínai nagydíjat az új koronavírus-kitörés miatt elhalasztották. Tekintettel az új koronavírus folyamatos terjedésére, valamint a CAMF-szel és a sanghaji sportigazgatással folytatott folyamatos megbeszélések után, a kínai Grand Prix támogatója, a Juss Sports Group hivatalosan kérte a 2020-as kínai Grand Prix elhalasztását. az F1-el közösen úgy döntöttek, hogy elfogadják a promóter hivatalos kérését, és elhalasztják a kínai GP-t, amelyet eredetileg április 19-re terveztek. Egészségügyi aggályok eredményeként, és miután az Egészségügyi Világszervezet a koronavírust vészhelyzetnek nyilvánította a világ egészsége szempontjából, az FIA és az F1 megtette ezeket az intézkedéseket a bajnokság résztvevőit követő személyzet biztonsága érdekében és a rajongókért is. Az FIA és az F1 továbbra is együttműködik a csapatokkal, a támogatóval, a CAMF-rel és a helyi hatóságokkal a helyzet nyomon követése érdekében. Valamennyi fél megteszi a szükséges lépéseket, hogy megvizsgálja az év során lehetséges alternatív dátumok megvalósíthatóságát, ha a helyzet javul. A kínai GP már régóta fontos része az F1 naptárának, sok szenvedélyes rajongóval. Az FIA és az F1 közösség várja a versenyt Kínában a lehető leghamarabb, és az ország mindenkinek a legjobbat kívánja ebben a nehéz időben.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1