KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Bulvár

Daniel Ricciardo így üdült és edzett az ausztrál nyárban

Daniel Ricciardo így üdült és edzett az ausztrál nyárban

Az Forma-1 téli pihenője befejeződött, a pilóták holnap visszatérnek a pályára a szezon előtti tesztek első szakaszára, a szokásos helyre, Barcelonába. A téli szünet azonban mindenkinek lehetővé tette a személyes akkumulátorok újratöltését. Daniel Ricciardo-nak volt mit felejtenie, az ausztrálnak meg kellett szabadulnia a nehéz 2019-es emlékektől (és a 2020-as szezonkezdet nem azt jelenti, hogy egyből könnyebb lesz) .

„ Az F1-es szünet akkor van, amikor nyár van Ausztráliában és számomra általában ébresztőóra nélkül indul minden nap. Felkelek és olyan helyeket keresek, ahol jó étel és jó kávé van. A tengerparton és a napfényben való tartózkodás valóban segít a felkészülésben és a pihenésben – viccelődött a volt Red Bull sztár, aki egy újabb szenvedélyéről, a horgászatról is mesélt- egyszer elmentem horgászni egy baráti társasággal reggel 4.15 körül. Különleges volt az élmény, de nagyon élveztem ott a vízen olyan korán kinn lenni, várva, amíg a nap felkel .

Fotó: Twitter

Az F1 ” mézborza” a fizikai felkészülésről is beszélt:

„Nem csak egy dologra koncentráltam, mert a szünet elég hosszú és elegendő idő volt arra, hogy mindennel foglalkozzam: növeltem a kardió edzéseim számát, az általános erőnlétemet fejlesztettem és a nagyon fontos nyak erősségét is optimalizáltam. Igyekeztem biztosítani, hogy az edzések nagyobb része szabadban legyen, tehát a kardió mindig szórakoztató program volt: a tengerparton futottam, a napfényben és a melegben. Sokat kerékpároztam a hegyekben a mountain bike-ommal “Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Bulvár