KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Claire Williams: “Megvan a forrásunk a csúcsra való visszatéréshez”

Claire Williams: “Megvan a forrásunk a csúcsra való visszatéréshez”

A ROKiT Williams Racing bemutatta az FW43-as új versenygépet. A Mercedes erőforrással hajtott autó 2019-ben nagyon leszerepelt. A Frank Williams által alapított és Claire Williams irányítása alatt álló istálló idén megpróbál versenyezni a rajtrács második felében található csapatokkal a 2020-as szezonban.

Claire Williams mondta az új FW43 sajtóközleményében: „ Ez egyfajta nulla év a csapat számára. Nagyon sok időt fektetettünk a gyengeségek felismerésére és felosztottuk, átszerveztük a csapatot hogy visszatérjünk a versenyképes Formula 1-es autó fejlesztéséhez. Mindannyian elkötelezettek vagyunk a Williams szellem újjáépítésében, a jobb eredmények visszatérése felé. Ezért a 2020-as kampányunkat a haladásra kell irányítani. A harc vágya bennünk él, és ebben az évben mind készek leszünk harcolni, hogy elérjük azokat a helyezéseket, ahol szeretnénk lenni . ”

Doug McKiernan igazgató elmondta: ” A csapat hihetetlenül keményen dolgozott az autó fejlesztése során a 2020-as szezonra. Nagy figyelmet fordítottunk az FW42 alapvető problémáinak megértésére, és gondosan kiválasztottuk a fejlesztés irányát”. A lehetséges javulás magyarázata egy adott részletben rejlik , mondja McKiernan: „ Figyelemre méltó fejlesztés történt a szélcsatornában, és kiváló megoldásokat találtunk a hűtési hatékonyságra. A csapat a 2019-es krónikus mechanikai problémákkal is foglalkozott, például a fékrendszer hatékonyságával és az autó össztömegével. Ebben a szezonban azonban továbbra is dolgozunk rajta . ”

Adam Carter főmérnök szavai : “Azok a kezdeményezések, amelyeket a kocsi minden területén a teljesítménykeresés folyamán tettünk, egyértelmű jele az FW43 előrelépésének. Örülünk, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Néhány kulcsfontosságú paraméter megőrzése lehetővé tette számunkra, hogy a fejlesztési láncot megszakítás nélkül tartsuk az aerodinamikai szektorral együtt, ezáltal maximalizálva az erőforrásokat. A tesztek során az ellenfelekkel való összehasonlítás legfontosabb mértéke a sebesség szempontjából elért haladás, miközben a megbízhatóság a másik sarkalatos szempont ”.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1