KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Brazil Nagydíj: Az első három pilóta időmérő utáni nyilatkozata – Verstappen, Vettel, Hamilton

Brazil Nagydíj: Az első három pilóta időmérő utáni nyilatkozata – Verstappen, Vettel, Hamilton

Az interlagosi időmérőn a Red Bull hollandja hihetetlen teljesítménnyel verte a mezőnyt és kaparintotta meg az első rajtkockát.

Max Verstappen (1., Red Bull): „Ma az autó nagyon jó volt. Az időmérőre a pálya hőmérséklete kissé megváltozott, ezért újra be kellett állítanunk a kocsit . A Q3-ben az autó repült, nagyon kellemes volt vezetni, és nagyon örülök ennek a pole-nak. Az első gyors körömben megpróbáltam egy másik ívet, de a pálya kissé melegebb volt, így egy kicsit túl mentem. Hát igen. A tavalyi évhez képest? Ha be tudom fejezni a versenyt akkor bármi lehet, majd meglátjuk.”

Fotó: Google

Sebastian Vettel (2., Ferrari): „Az első kísérlet során hibát követtem el az első kanyar kijáratának végén. Örülök az első sornak, meglátjuk, mit tehetünk holnap. Az autó jól ment, javult az időmérő során, amit nagyon akartunk. Reméljük, hogy versenyképesek leszünk. A Red Bull túl gyors? Nehéz megmondani, hogy ők és a Mercedes jobbak lennének abroncskezelésben, de ott vagyunk az első sorban, ez azt jelenti, hogy van erő és sebesség. Meglátjuk, hogyan fog alakulni a verseny. Óvatosan optimista vagyok, ez holnap egy jó verseny lehet nekünk “.

Fotó: Google

Lewis Hamilton (3., Mercedes): “Gratulálunk Maxnak, aki nyilvánvalóan nagyszerű kört rakott össze. Nagyon versenyképesnek tűntünk a harmadik szabadedzésen, de aztán kicsit veszítettünk a tempóból az időmérő során. Ennek ellenére továbbra is optimista vagyok, mert a Ferrarit mindig nehéz legyőzni. Elégedett vagyok az eredménnyel, az utolsó körömben értem el a legjobb köridőt. Holnap? Nehéz lesz nyerni, a pálya nagyon karakteres és nyilvánvalóan történelmi helyszín. Amikor Interlagosba jövök, mindig izgatott vagyok, íme van egy rajzom a sisakomon ami Sennára emlékeztet.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1