KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Bottas: “Vasárnap sok különböző stratégiát láthatunk”

Bottas: “Vasárnap sok különböző stratégiát láthatunk”

A Mercedes finn pilótája elégedett a keményebb abroncsokkal a mexikói első két szabadedzés után, a vasárnapi versenyen pedig számos taktikai variációt fogunk majd látni, ami a gumistratégiát illeti.

” Nekünk ez volt a legbonyolultabb nap – ismerte el a finn, aki a második szabadedzésen képes volt megelőzni Hamiltont –a pálya nagyon csúszósnak tűnt, és az első gyakorlás során sokat küzdöttem az autó kiegyensúlyozásával. Délutánra sikerült módosítanunk a beállításokon, emiatt az autó egyensúlya sokat javult, de még mindig hiányzik egy kevés tapadás  . 

Fotó: Google

Egyelőre a Ferrari és a Red Bull is gyorsabbnak tűnik a szombati nap előtt, de Bottas bízik a csapatában.

” Úgy tűnik, hogy mind a Ferrari, mind a Red Bull erős ezen a pályán – mondt az ex- Williams sofőr – de még mindig sok mindent javíthatunk a hétvégén . Bottas elemezte a különféle tesztelt gumiabroncsok teljesítményét is, és néhány „alternatív” ötletet is indított a verseny szempontjából: „A lágyabb keverékek sokat szenvednek ezen az aszfalton. Tavaly nagyon rossz eredményt mutattak – emlékeztett a finn –de ebben az évben fejlesztéseket hajtottunk végre, így néhány kört mehetek majd a puhább gumiabroncsokon. Azonban a kemény vegyület, amelyet végül használtam, elég szilárd és állandónak bizonyult. Mindez nagyon érdekes lesz, mert vasárnap sok különböző stratégiát láthattunk . Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1