KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Bottas: ” Még nem értem el a karrierem csúcsát”

Bottas: ” Még nem értem el a karrierem csúcsát”

A finn pilóta arra törekszik, hogy kiküszöbölje a 2019-es hibákat, és karrierjében minden eddiginél sikeresebb szezonra készül.

2020 döntő év lesz Valteri Bottas karrierjében, mert ha ismét olyan gyengén szerepel Hamilton ellen mint 2019-ben, akkor nem biztos, hogy maradhat a nagy változásokat hozó 2021-es évre. Bottas 87 ponttal gyűjtött kevesebbet mint hatszoros világbajnok csapattársa.

Fotó: FP

„Új erőt és energiát találtam erre az évre – mondta Bottas az MTV finn műsorszolgáltatónak –  Még mindig van idő sok dolgot megvizsgálni és a legjobban felkészülni a szezonra, de a programunk már elindult és készen állok arra, hogy beüljek a kocsiba . Teljesítményem még nem érte el a csúcspontját, javulni még tudok és fogok is “.

Fotó: FP

Bottasnak újra be kell bizonyítania, hogy új egyéves szerződést kössön a Brackley csapattal és ez kizárólag az évad során elért eredményeitől fog függni: „ Minden hibát ki kell küszöbölni – jegyezte meg a finn – tavaly sok hiba csúszott be, amiért súlyos pontokkal fizettem. Most úgy érzem, hogy meg tudom oldani a feladatomat és lesz új lendületem. “Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1