KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Binotto: Bravó Charles és Sebastian, nagyon boldogok vagyunk…

Binotto: Bravó Charles és Sebastian, nagyon boldogok vagyunk…

A Ferrari gyorsabb volt a rivális Mercedes-nél és Charles Leclerc pályacsúcsával megszerezték az első rajtkockát. Mattia Binottó nyilatkozott a Sky Sports-nak az időmérő után.

“Bravo Charles és Sebastian , akik az egész első sort megszerezték. Boldogok vagyunk, tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz ma, és mindent összejött. Ha megnézzük az eredményeket,láthatjuk a Mercedes nagyon közel van .

Fotó: Twitter

” Számunkra ez az eredmény még fontosabb Ausztrália után. Örülök a csapat reakciójának , annak ahogyan dolgozott, soha nem adták fel és koncentráltak végig. Szép munka volt. Azt hiszem, ez a legjobb eredmény . Vettel kikapott Leclerc-től, de a német azonnal gratulált a csapattársának, miután kiszállt az SF90-ből: ” Örülök, azt hiszem, ez a helyes szellem ” – jegyezte meg Binotto, hozzátéve: ” Bennünk van csapatszellem és ez jó dolog ”.

Fotó: Twitter

“Ma megmutattuk, hogy erősek vagyunk . Holnap azonban nagyon nehéz lesz, és meglátjuk, hogy mi lesz A verseny egy másik kérdés, a megbízhatóság és egy kicsit minden számít. Látjuk, a szezon nagyon hosszú. Egy lépéssel előrébb vagyunk, készülünk holnapra, majd meglátjuk, hogy mit hoz a verseny.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1