KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Barrichello: “Hamilton tehetségesebb mint Senna vagy Schumacher”

Barrichello: “Hamilton tehetségesebb mint Senna vagy Schumacher”

Az 1993-tól 2011-ig terjedő hosszú Formula 1 pályafutása során Rubens Barrichello számos pilóta generációt látott a páyákon. Versenyzett Sennával, Prosttal, Schumacherrel, de volt szerencséje Bergerrel, Alboretoval és Alesival is összecsapni. A maiak közül Hamilton, Rosberg, Vettel és Alonso szerepelt a brazil ex-pilóta ellen.

Fotó: FP

Tehát a „Rubinho” a legalkalmasabb személy a „tökéletes versenyző” profiljának nyomon követésére: A 47 éves San Paolo-i F1-es sztár kijelentette, hogy nagyra becsüli az angolt a Mercedes bajnokát: „ Hamiltonnak valószínűleg még nagyobb tehetsége van, mint Ayrtonnak és Schumachernek . Csak az érettség hiányzott belőle pályafutása elején. De nagyot lépett előre ebben is, amelyet már mindenki megcsodálhat manapság  . ”

Fotó: FP

Barrichello az ESPN Brazil interjújában végül felidézte az interlagosi-versenyen tapasztalt élményét a brittel: „Hamilton rádiócsatornáját hallgatva a brazil verseny közben észrevettem hihetetlen nyugalmát. Képes volt információt továbbítani, választva a fontos információk és a nem megfelelők között. “- zárta az ex-pilóta, aki vezetett a Stewart, Ferrari, Honda, Brawn és Williams istállóknak.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1