KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Az új McLaren MCL35 képei – FOTÓK

Az új McLaren MCL35 képei – FOTÓK

Bemutatták az új McLaren Renault MCL35-t Wokingban, a történelmi istálló arra törekszik az idén, hogy tovább tudja csökkenteni lemaradását a TOP hárm csapathoz képest.

Sainz: “Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy McLaren pilóta vagyok, minden nap beléphetek erre a helyszínre, és láthatom ezeket az autókat a bejáratnál, amelyek az F1 történelemévé váltak . ” Norris: “Ugyanez vonatkozik rám is, mivel én hat éves korom óta dolgozom az F1-nél. Nem változtatnék meg semmit eddigi utamon, mivel a McLaren része vagyok, mindent még különlegesebbé tesz.”

Norris: ” Nyugodtabb vagyok, mint 2019-ben és jobban felkészültem a szezonra” . Sainz: „A csapatban csodálatos légkör van, fantasztikus a kapcsolatom Landóval, pozitív érzéseim vannak a 2020-ra. Brazíliában az eredmény különleges volt, egy furcsa dobogó, de a legjobb, amit el tudtam képzelni, ezzel megfelelően megünnepeltük a szezon végét.” . Norris: „Számomra nagyon fontos volt a Carlos-szal való együttműködés, a felkészülés nagyon részlets volt. Készen állunk 2020-ra “.

A McLaren bemutatója:

Fotók: McLarenKattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1