KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Autósvilág

Az AUDI 2022-ben indul a Dakaron

Az AUDI 2022-ben indul a Dakaron

Az Audi 2022-ben először versenyez majd a Dakaron egy innovatív prototípussal. A kocsi elektromos motorral lesz hajtva és energiavisszanyerő rendszerrel is fel lesz szerelve. Az Audi a csúcson is változásokat jelentett be: 2020. december 1-jétől az autósport részleg vezetője már nem Dieter Gass, hanem Julius Seebach lesz, az Audi Sport Gmbh (a Gyár- és Ügyfélversenyt összefogó részleg) korábbi vezérigazgatója .

Ezek az Audi vezérigazgatójának, Markus Duesmann-nak a szavai : „ A motorsport iránti elkötelezettség az Audi stratégiájának szerves része. A jövőben továbbra is szeretnénk képviselni a márka szlogenjét a magas szintű nemzetközi autósportban, és továbbra is innovatív technológiákat fejlesztünk közúti autóink számára. A világ legnehezebb versenye a komoly erőfelmérő ehhez. Meggyőződésem, hogy Julius Seebach a megfelelő személy a motorsport tevékenységek áthelyezéséhez . Az egész igazgatóság nevében köszönöm Dieter Gass fáradhatatlan elkötelezettségét. Különösen a DTM- ben elért szinte hihetetlen sikereinkért az elmúlt két évben. De Gass lesz a felelős a Formula E- be való sikeres elindulásért is . Én szinte egész életemben része voltam az autósportnak, és tudom, mennyi szenvedélyre és személyes elkötelezettségre van szükség a siker érdekében .

Julius Seebach hozzátette: „ Kiértékeljük a számunkra lehetséges egyéb tevékenységeket a nemzetközi autósportban. Ennek során ügyfeleink kívánságára éppúgy gondolunk, mint a vállalat jövőbeli stratégiájára, amely egyértelműen az elektromos és nulla kibocsátású mobilitásra koncentrál . Emiatt intenzíven arra készülünk, hogy belépjünk az új LMDh prototípus kategóriába , amelynek fő versenyei a 24 órás Daytona és a 24 órás Le Mans versenyek . A legfontosabb üzenet rajongóink számára az, hogy az autósport továbbra is fontos szerepet fog játszani az Audinál ”.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Autósvilág