KÖVESS MINKET FACEBOOKON

MotoGP

Argentin GP – MotoGP: Valentino Rossinak jó érzései vannak a pénteki nap után

Argentin GP – MotoGP: Valentino Rossinak jó érzései vannak a pénteki nap után

Az argentin MotoGP futam a szezon második versenye a katari szezonnyitó után. Ott a Yamahák nem szerepeltek valami fényesen, igaz Rossi a középmezőnyből kapaszkodott fel a dobogó közelébe, mert nagyon rossz kvalifikációt produkált a sivatagi pályán. Vinales a csapattársa a pole-ból indult,de a rossz rajtja és versenytempója miatt végül Rossi mögött végzett.

Fotó: Twitter

Az argentin futam pénteki napján jól mentek a Yamahák, és Rossi mindössze 2 tized másodpercre maradt csak le az éllovas Ducatis Divizioso-tól.

A második szabadedzés végeredménye:

Rossi így látta a pénteki napját.

„Elég pozitív nap volt, mert elég gyorsak voltunk – kezdte Rossi – reggel a gumikra koncentráltunk , és gyors voltam bármelyik gumiabroncsot használtam is. Délután különböző beállításokat próbáltunk meg, és végül megpróbáltam igazán gyors köröket menni és az egykörös tempót próbálgattam, hatodikok lettünk. Szerintem a kéz tized különbség nem rossz az első napon. A verseny előtt elvégzendő munka még sok, de csapatként jól dolgozunk, és boldog vagyok, mert most tetszik minden. A verseny azonban nagyon agresszív és kemény lesz, nagyon kell koncentrálnunk, hogy a top-10-ben maradhassunk.

Fotó: TwitterKattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több MotoGP