KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Amerikai Nagydíj: Az első három pilóta nyilatkozata

Amerikai Nagydíj: Az első három pilóta nyilatkozata

Tényleg nagyon szoros időmérőt produkáltak a pilóták és olyan szorosan alakult a versengés, amilyet csak el tudtunk képzelni, Nézzük, hogyan látták a főszereplők az austini időmérőt és mit várnak a holnapi versenytől?

Valtteri Bottas (1., Mercedes): „Nagyon boldog vagyok. Nagyon jó kört csináltam a Q3 elején, és egy ilyen nehéz pályán ez igazán jó érzés. Tegnap nehéz volt, úgy tűnt, hogy sok minden nem működik az autómmal, de ma reggel nem értettük, miért kezdtek jobban működni a dolgok. Kicsit elrendeztük az összes részletet, és sikerült a beállításokra összpontosítani. Összeraktunk mindent, és nagyszerű érzés, hogy jobban teljesítünk a Q3-ban. A vége felé úgy tűnt, hogy kevésbé van tapadása. Az utolsó körben már két tizedet veszítettem. Szerencsére mások nem javítottak ”.

Fotó: FP

Sebastian Vettel (2., Ferrari):„Hosszú út az első kanyarig, de belülről rövidebbnek tűnik! Azt kell mondanom, hogy most második lettünk, de gratulálok Valtterinek a pole-ért A kvalifikáció izgalmas volt, mind közel voltunk egymáshoz. Összességében boldog vagyok, és holnap remélem egy jó verseny lesz. Egyenesbeli sebességünk? Igen, valójában nem is olyan hosszú, és felfelé van, de majd látjuk. Remélem jól startolok, majd meglátjuk, mit tehetünk. Mindannyian a közepes gumin kezdjük, tehát senkinek nincs előnye ebben. A verseny hosszú lesz. Sok dologra kell gondolni. Az első kör fontos lesz, de a verseny hosszú nagyon” .

Fotó: FP

Max Verstappen (3., Red Bull): „Nagyon jó eredmény ezen a pályán az elért harmadik hely. Az időmérő nagyon szoros volt. Holnap? A kocsink azt hiszem, nagyon erős, és mivel az elmúlt évben is nagyon versenyképesek voltunk itt, így azt hiszem, reménykedhetünk holnapra, meglátjuk, mi fog történni ” .Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1