KÖVESS MINKET FACEBOOKON

Forma 1

Alonso: az F1-be való visszatérés “mindig opció”

Alonso: az F1-be való visszatérés “mindig opció”

Fernando Alonso Forma-1-be való visszatérése továbbra is opcióként lebeg a spanyol kétszeres világbajnok szeme előtt. Dakaron való indulása és sikeres szereplése miatt folyamatosan táplálja a szurkolókban a száguldó cirkuszos visszatérés lehetőségét.

„ A Formula 1 iránti szeretetem soha nem ér véget, és Indianapolis után értékelni fogom, mit tegyek. 2021-ben a visszatérés továbbra is választható ”  mondta Alonso a Sid német hírügynökségnek, aki Szaúd-Arábiában találkozott vele. A spanyol pilóta gyakran rejtélyesen nyilatkozik a sajtónak, és tárgyalásainak jelenlegi állapotáról csak spekulálni lehet, vagy ha úgy tetszik, „álmodozni”. Semmi sem biztos, kivéve Alonso azon vágyát, hogy kizárólag győzelmi esélyekkel versenyezhessen az F1-ben (ami feltételez egy szabad helyet egy igazán TOP csapatban).

Alonso, az F1-re való visszatérés "mindig opció"
Fotó:

„ Őszintén szólva, a Dakaron versenyezve, mondhatom, hogy megmutattam, hogy versenyképes vagyok egy ismeretlen környezetben, ahol nincs tapasztalatom. Szeretnék egy nap visszatérni, de számítva arra, hogy jobb esélyekkel indulhatok. A hármas koronáról elmondhatom, hogy nagyon fontos számomra, mert ez lenne a módja annak, hogy belépjek a halhatatlan versenyzők történelmébe  “- mondta Alonso a konkrét céljairól .

Fernando spanyol riválisa dicsérte honfitársát és nagyon elismerte az egyelőre ex-F1-es sofőrt: ” Annak ellenére, hogy nagyon nehéz felkészülni a verseny nehézségeire, megmutatta, hogy varázslatos, minden bizonnyal a világ legjobb versenyzője ” – mondta Jesus Calleja. Míg idősebb Carlos Sainz azt mondta, hogy nem lepte meg Alonso teljesítménye, mert ” nagyszerű sofőr, aki képes alkalmazkodni a veszélyes és különleges körülményekhez “.Kattints a kommenteléshez

HAGYJ ÜZENETET!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Forma 1